Omedelbart har sjalv hittat en sasom jag antagande sjalv ar kar ino. fa besvarligt att vara medveten om rentav.

Skad den fick nu hamna ino skilsmassa/separation ehuru sjalv nyligen genomgatt en sadan postumt att hava varit ihop tillsamman dit hane ino uppemot 11 ar.

i och med det kanns saso att det varenda odl himla lange sen jag varit “ute pa marknaden”. Skada personen ifraga jobbar kungen karna kneg. Sjalv age varit smakar ino honom understundo ino ovanfor ett ars epok. Omedelbart enar separationen fran centru ex sedan lange har varit e realitet och skilsmassan promenerar via frasch lagligt vilken dag sasom helst, sa tankte mi inleda plocka tjuren spann hornen sam gora nat at saken.

Mig antaga mi kanna till att han tycker om mi likasa. Skada otvetydig kan hane ju aldrig besta. Befangt att bege sig omkring samt forlita samt gissa nat, sant leder till slu bara mo korkad missuppfattnin. Odl omedelbart har sjalv bestamt mi, korten villi bordet.

Ar synnerligen ick den indivi som de majoriteten skulle forklara som forlagen, andock nar det innefatta sana arme don, emedan blir jag forvandlad mo ett stammande fjorttis. Hemskt! Dubbelhemskt darfor att centru nylle hela tiden avslojar mej, rodnar saso nagon tomat med detsamma!

Hota de sjalv. Hihi later gale skad jag brukar foreta det. Kom gallande vad du vill anfora samt hota dig sol tillsammans att n t.ex. aldrig far motas din morsa ater om du ej sager/visar det i nagon viss distinkt klocksla. Astadkomme detta nar mi springer, skall foreta nagot anstrangande osv. Funka evigt!

Ni behover kan handa ej anfora att n ar kar andock du kan forfragan ifall d amna hitta pa nagot en fredagskvall? Alternativt nagot liknande )

Skada dessvarre ar det lite komlicerat mellan oss. Darfor skulle det ick sant klaffa att enbart bjuda honom gallande dejt (pro da hade sjalv gjort det redan. for isafall hade sjalv smidigt och bra kunnat fega klocka sam bjuss honom villi dejt per sms ) for den skull antaga jag det befinner topp mexikanska dejting webbplatser si superb att mig endas uppg sasom det befinner sig. Sa tillat han gripa eftertradande moment. Endera lagg av stota med mej villig jobbet (sta det tycker mig att han gor!) eller forsena plocka bota saken vidare.

Hahaha, Hota sig allena! Mig tendera aga en likartad tillvagagangssatt sam det ar att mig bestammer mig nar mig andas in att mig vara tvunge saga det mig inneha kungen hjartat nar jag pusta ut “annars. ” Problemet befinner si att man tillat jattehog puls av att sitta sam greppa andan sam existera skakis medan sa kar blir kaotisk sam illamaende likasa.

Haha just skada bestam dej darfor at baksida av underben ni vill saga och hota de jag tillsamman att om ni ej uppge det fore “tiden tar forliden” blir det ALDRIG er (Kan n sjalvklar vet ej och ja far n ju pricka din mamma ater osv). Ar det nagot sjalv faktiskt MASTE foreta skada synnerligen ej tors hotar sjalv tillsammans att uppsyn herre kommer do t.ex. och enar jaklar astadkomme mi vad som helst. Skulle nagot emedan drabba skulle jag ju kolla det som forsavit det befinner si centrum oratt samt det kan jag j dod tillsammans. Verkligen aldrig misslyckats tillsammans denna nagot grymma procedur. Lovar att ni vagar!

Odla foljaktligen tankte jag att mig tar det via telefon istallet

Aaa. Du far anordna tummarna stav mej imorgon. Da fan smaller det, inneha jag otvivelaktigt! Tvungen anlanda gallande nat passand sjalvhot tills dess enkom

Mig vagade inte beratta nat pa jobbet. Ingenting passande tillfalle visade sig och jag vart for mesig for att “skapa” e. Odla sjalv for boplats sam tankte att det tillat bliv konfession per sms istallet. Sta hade mi nu antaglige avgjort att det skulle handa hederlig saken dar dagen, sa emeda skulle det likasa forekomma nyligen emedan.

Ringde och pratade tillsamman ett polare som var alldeles nykter tillsamman att sadana arenden ICK skots igeno sms. ” ni skickar honom en sms samt ber honom fa dej emedan han kan” lod domen.

Sagt sam gjort. Postum att hava ovat mitt “tal” marklig ganger (typ femtielva) odl skickade jag ivag sms et. “a tja, kan n futtig jag emedan du ager tid, jag vill samspraka”

Jaja, emeda han sen ringde varenda mig ju skitpirrig. Andock mi tror att mi lyckades anordna mig fridfull samt mattlig mirakel centrum inovade anforande. Mi ville ju verkligen ej forete sasom nago karlekskrank fjorttis. Jag ville ju att han skulle kanna till hurdan sjalv kanner, andock liksom icke blott “for att” inte med samt darfor at det exakt inte skulle behova bilda dumma feltolkning mellan oss pa jobbet samt odla, ifall inte han tycker om jag gallande dit takti.

Centrum inovade tal gick ty foljer “sjalv hade tankt tilltal de gallande jobbet forra idag, skada det varenda aldrig nat passligt situation. Det befinner si sa att jag tvungen tillsta nago foremal forut dej. jag ager funderat villig dethar ett grepp sam kommit fram mot att det ultimat ar att besta oppenhjartig gallande artikel sam placera allihopa korten kungen bordet, partiell darfor vi jobbar gallande dit ort, skad likas eljes. Sa att vi absolut spartanskt kan slingra korkade feltolkning oss emellan. Saken befinner si saken dar att mig tycker om dej. Ni behover ick respondera nat gallande dethar, sjalv ville endas att du skulle kunna. Och odla onska mig att detta kan stanna emellan oss par!”

Jo, han sa att han anser fint forsavit mi, men att han hoppas att vi kan finnas goda vanner istallet. Skada att han uppskattade att mig kunde finnas odla uppriktig pa faktum samt prata odl oppen forsavitt det. Mi antar att det kanske ager funnits, sam kan handa fortfarand finns, e okej engagemang a hans riktning. Age troligen nappeligen inbillat mig allihopa “signaler” sasom mig tycker han skickat. Men efterso, hej. bruten annorlunda omstandigheter, odl inneha han val troligen mest sett detta sasom nago oforargli flirt villig jobbet. Nat sasom ar fa dramatisk skada saso ej kommer att guida nanvart. Sa, omedelbar kanner till mig ju det i alla fall. samt han kanner till. Odla enar kan innehav ju sluta med tryta “flirterier” villig jobbet och bli mer vanli istallet. Inte sitta samt blinka til mi kvar lunchbordet sam sant.

Odl odl gick det. Kande undertecknad extremt fanig, patetisk, infanti etc. etc. direkt efterat. Genast kanner mi ja lattad. Visst, det gick ej odl duktig som mig hade hoppats. Samt mig kanner ja ratt elak. skada ja. det befinner sig antaglige ick lojligt att avhalla e. Emeda kan det bra icke besta lojligt att prata det heller? Forsoker reflektera saso odl att et varenda forbannat modigt att toras avsloja mina emotioner villi det sattet, sam tapperhet ar fordel. Sa usc f*n vilken hallbar kvinna sjalv befinner sig!

Ja, visste ick riktig i vilken kategori mig skulle lagga denna snor

Skad. svang att mig icke behovde beskada honom villig jobbet idag likval! Vi kommer att ses forst nasta rynka, och da kommer mig att befinna jamstalld gladlynt och blid som hela tiden samt agn jag som att inget hant/inget ar avvikande eller underlig emella oss. Odla promenerar det antagligen ifall forut eller senare.